Dichtbijvakanties is de ideale oplossing voor iedereen die er even tussenuit wilt. Geen vermoeiende lange vliegreis maar een (korte) vakantie dichtbij in één van de buurlanden.

Dichtbijvakanties.be brengt elke dag een niet te missen reispromotie van bekende touroperators zoals Sunjets, Jetair, Neckermann, Hoteldeal, TravelBird, Booking.com en Weekendesk.

Voor jouw dichtijvakanties ben je dan ook hier aan het juiste adres.

Over ons

 


Dichtbijvakanties.be is een project van B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050) .  Dagelijks gaan wij op zoek naar de beste vakantiedeals die op het internet te vinden zijn.  Wij zijn geen reisbureau, en verkopen dan ook geen reizen.  We sturen de bezoekers door naar de websites van betrouwbare touroperators (Sunjets, Thomas Cook, Neckermann, Weekendjeweg en Weekendesk) waar men voordelig een reis kan boeken. De reis wordt bijgevolg geboekt via de touroperator, en niet via Dichtbijvakanties.be


Hoewel wij deze site met de grootste zorg en naar best vermogen hebben samengesteld kunnen er eventueel fouten op Dichtbijvakanties.be staan. Graag wijzen wij u erop dat enkel de voorwaarden, omschrijving, prijzen, ... die u op de site van de touroperator vindt van toepassing zijn bij het boeken van een reis.  Dichtbijvakanties.be kan dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor foute informatie.


 


Privacy


De gegevens die op Dichbijvakanties.be worden ingevuld worden enkel gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


 


Disclaimer


Door gebruik te maken van de website/diensten van Dichtbijvakanties.be verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal werken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor elke schade die zou zijn ontstaan door het bezoeken van de website of door gebruik te maken van onze diensten. Op Dichtbijvakanties.be staan er advertenties van partners. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bestemming en inhoud van deze advertenties.


 


Misbruik


Bij misbruik van onze diensten/site of overtreding van onze gedragregels zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Tevens kunnen wij op vraag van bepaalde overheidsdiensten bepaalde persoonlijke gegevens aan deze diensten overmaken.


 


Contact


Bij voorkeur via de website www.dichtbijvakanties.be (Contact)


B. Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent (Dit is geen bezoekadres)

© 2011 Dichtbijvakanties - Alle rechten voorbehouden